Veluwehaven 9

3433 PW Nieuwegein

Maandag t/m Zaterdag

Zondag: GESLOTEN

Over ons

Wij zijn Utrecht Electronic Sleutel

Sinds 1997 zijn we actief in de sleutel en slotensector en sinds 2014 werken we met onze ervaringen onder de naam Utrecht Electronic Sleutel. De sector waarin we werkzaam zijn, volgen we op de voet. Wij gelden als referentie voor productiefirma’s in de regio. Ook volgen we in dezelfde sector hoogwaardige opleidingen en seminars om de nieuwste technologieën te leren en toe te passen. Wij werken vanuit de principe om alle ins en outs te kennen van de snel veranderende technologieën en technieken.

Daarnaast onderscheiden onze werkzaamheden in het monteren van afstandsbedieningencentra, slotensystemen en parksensoren. Met deze werkzaamheden gaan wij altijd erg secuur mee aan de slag. Met name mensen die hun sleutels zijn verloren worden op dezelfde dag met de experts van de spoedservice ter plekke verholpen van hun probleem.

Ervaren
Professioneel
Klantvriendelijk
Betaalbaar
Snelle service
Goed bereikbaar

0

Sleutels gerepareerd

0

Tevreden klanten

0

Jaar ervaring

0

Automerken

ONZE DIENSTEN

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

We offer a wide range of plumbing services catered to both residential and commercial clients. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. 

TELLER REPARATIE

Tenslotte bieden we u een oplossing bij problemen rondom uw teller, zoals (niet) knipperende lichten, foutieve melding van benzine/olie stand.

Sloten Reparatie

Autosloten kunnen beschadigen als er gebruik wordt gemaakt van twee verschillende autosleutels, Dit gebeurt vaker bij wat nieuwere automodellen.

PARKEER SENSOR INBOUWEN

Wij monteren graag voor u parkeersensoren voor uw auto! Parkeersensoren zijn uitermate handig voor u wanneer u deelneemt in het verkeer.
wat onze klanten zeggen

REVIEWS

Onze klanten staan centraal.