Veluwehaven 9

3433 PW Nieuwegein

Maandag t/m Zaterdag

Zondag: GESLOTEN

Parkeersensoren inbouwen

MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  PARKEER SENSOREN INBOUWEN

  Hoe worden parkeer sensoren ingebouwd?

  Wij monteren graag voor u parkeersensoren voor uw auto! Parkeersensoren zijn uitermate handig voor u wanneer u deelneemt in het verkeer of wanneer u wil parkeren. De sensoren geven u aan als u te dicht bij een object bevindt (zoals een paal of een andere auto). Om de sensoren te monteren in uw auto, dienen we uw bumpers te demonteren, grondig te reinigen en de sensoren aan te brengen.

  De montage neemt een werkdag in beslag. De standaardkleuren zijn zwart, zilver en wit. Als u ervoor kiest een andere kleur te nemen, dient u echter wel de sensoren eerst aan te schaffen en zelf te schilderen. Bij de grondige reiniging kunnen de kleuren namelijk (ongewild) worden verwijderd door de borstels.

  Electronic Control Unit Vervangen en Inleren

  ECU staat voor Electronic Control Unit, dit is een computer aan boord van een auto. Deze computer stuurt signalen van sensoren door. Wanneer de computer stuk is, of hij verstuurt niet de juiste signalen door, kan dit van grote (negatieve) invloed zijn voor de werking van uw auto. Wij vervangen voor u de ECU en laten deze ‘kennismaken’ met uw auto door middel van inlezing.

  Service ter plekke
  Snelle service
  Breed Assortiment
  100% Klanttevredenheid
  100% Garantie
  Professioneel

  Centrale Deurvergrendeling Inbouwen

  Voor de centrale deurvergrendeling monteren wij voor u de versleutelingsmodules in voor u auto. Dit is vooral belangrijk voor wanneer u met uw afstandsbediening geen toegang kunt krijgen tot uw auto, vooral in de wintermaanden.