Veluwehaven 9

3433 PW Nieuwegein

Maandag t/m Zaterdag

Zondag: GESLOTEN

Afstandbediening inleren/reparatie

MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  AFSTANDBEDIENING INLEREN

  Hoe wij inleren

  Door middel van speciale computers programmeren wij de afstandsbedieningen voor de auto’s.
  Voor sommige afstandsbedieningen geldt dat de afstandsbediening wordt geblokkeerd en daardoor niet functioneert naar behoren. Hieronder geven wij u een aantal redenen daarvoor:

  • vervanging van de accu van de auto
  • vervanging van de batterijen van de afstandsbediening
  • in contact komen van de afstandsbediening met water
  • langdurig inactief blijven van de (reserve) afstandsbediening
  • De beschadiging van de ontvanger van de auto

  Indien bovenstaande gevallen bij u van toepassing is, kunt u binnen een kwartier weer feilloos uw auto gebruiken.

  Afstandbediening reparatie

  Het kan voorkomen dat uw afstandsbediening niet meer werkt. Voorbeelden hiervan zijn dat een of meerdere knopjes niet werken of dat er sprake is van een elektronische storing. Wij kunnen deze problemen binnen no-time verhelpen.

   

  Wij brengen zorgvuldig de veranderingen aan en beveiligen uw afstandsbediening opnieuw. Echter, wanneer er sprake is van schade in het moederboard, dan bent u helaas genoodzaakt een nieuwe afstandsbediening aan te schaffen.

   

  Wanneer uw afstandsbediening in aanraking is gekomen met water, is deze voor 85% te repareren. Houd u dan wel rekening met een snellere leegloop van de batterijen. Wij adviseren u dan regelmatig uw batterijen te vervangen. Tegen een gereduceerd tarief kunnen wij dat voor u regelen.

   

  Bij reparatie van uw afstandsbediening kan het wel eens voorkomen dat er elders een defect plaatsvindt. Dit komt door het complexe systeem van afstandsbedieningen. Dit is echter niet altijd het geval. Wij signaleren eerst de problemen en daarna gaan we de slag met uw afstandsbediening.

   

  Afstandsbedieningen die bij ons aangeleverd worden in de allerslechtste (te repareren) staat, is tussen 5 en 10 werkdagen weer gereed te gebruiken.

   

  Problemen die zich daarna weer voordoen, zijn voor u kosteloos te repareren. Op voorwaarde dat die problemen reeds bekend bij ons waren. Elektronica is een discipline die constant aan verandering onderhevig is. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en we zoeken ook samen met u manieren om steeds succesvoller te worden. Wij geven altijd aan welke risico’s er zijn bij de reparatie van uw afstandsbediening. Wij vervangen nooit onderdelen van uw afstandsbediening zonder uw toestemming.

  Service ter plekke
  Snelle service
  Breed Assortiment
  100% Klanttevredenheid
  100% Garantie
  Professioneel

  MEER WETEN OVER ONS?

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord bij alle vragen.