Veluwehaven 9

3433 PW Nieuwegein

Maandag t/m Zaterdag

Zondag: GESLOTEN

Autosleutel bijmaken

AFSPRAAK INPLANNEN


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Autosleutel bijmaken bij Utrecht Electronis sleutel

  Een reservesleutel is in alle tijden zeer belangrijk! U kunt uw primaire sleutel namelijk altijd kwijtraken. Indien dit het geval is, staan we met onze mobiele service binnen 24 uur gereed om u te voorzien van een reservesleutel. Dit kan voor u als een dure grap uitpakken.

  Waarom een reservesleutel?

  Er spelen namelijk een aantal belangrijke zaken die de hoogte van de prijs en de duur van reparatie bepaalt, zoals de afstand tussen uw auto en ons bedrijf, het hebben van een startsleutel, de locatie van de auto (centrum of periferie) en de vraag of de auto wel open is of niet…

  Om dit alles te voorkomen, kunt u in alle gemak een autosleutel bijmaken bij ons. U lost een hoop problemen op en het kost (zeker in vergelijking met onze mobiele service) een beetje. Afhankelijk van merk en type auto, kunnen we de reservesleutel voorzien van een afstandsbediening. Overigens maken we ook reservesleutels voor uw huis en postvak.

  Service ter plekke
  Snelle service
  Breed assortiment
  Oplossingen en altijd voordelig
  Ruime ervaring
  Professioneel
  100% Klanttevredenheid
  100% Garantie
  Niet goed, geld terug
  Heeft u problemen met uw sloten of sleutels?

  Wij garanderen dat onze experts binnen een uur ter plekke zijn om u te helpen. Zij hebben brede ervaring en kennis op het gebied van autosleutels repareren en maken. Wij kunnen met volle vertrouwen zeggen dat u bij ons op het juiste adres bent.